Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çiftin kavga ettiğini görmek

Rüyada bir çiftin kavga ettiğini görmek

Rüyada bir çiftin kavga ettiğini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ümitsizliğe, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çiftin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada bir çiftin kavga ettiğini görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına delalettir.

Rüyada evli çiftin kavga ettiğini görmek girişimlerde bulunacağına, her nimetin lezzetine varacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet eder.

Rüyada kavga eden evli çift görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karısıyla kavga ettiğini görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Rüyada biriyle kavga ettiğini görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kavga ettiğini görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada okulda kavga ettiğini görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments