Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un ve süt görmek

Rüyada un ve süt görmek

Rüyada un ve süt görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un ve süt gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Rüyada un ve süt görmek ona mutluluk getireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek ve un görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, evini ve ailesini unutacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kepek unu görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada paket un görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş un görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek beğenilen işlere imza atacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş unlu birini görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu un görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, işlerini düzene sokacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments