Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil marul görmek

Rüyada yeşil marul görmek

Rüyada yeşil marul görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil marul gördüyseniz:

  • Genellikle yardım etme konusundaki ısrarınız takdire şayandır.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek belalı insanlara denk geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada yeşillik marul görmek ağız tadının kaçacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan marul görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada marul ve yeşillik görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulur.

Rüyada yeşil marul yıkamak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada marul yeşillik görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil marul almak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil marul yemek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments