Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul görmek

Rüyada marul görmek

Rüyada marul görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada marul gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada marul yeşillik görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil marul almak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, büyük bir ihanete uğranacağına işarettir.

Rüyada marul ve maydanoz görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada marul tarlası görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, zahmete ve çileye düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul topladığını görmek yakında hedefine ulaşacağına, işbirliği içinde olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik marul görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada marul aldığını görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada marul kesmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments