Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul koparmak

Rüyada marul koparmak

Rüyada marul koparmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kötü duygularını yeneceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, refaha erişileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işarettir.

Rüyada marul koparmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek isteyen kişilerle tartışmamalı, direnmek yerine destek olmaya çalışmalısınız.

Rüyada marul toplamak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada tavşana marul yedirmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada marul yeşillik görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hastalanacağına işaret eder.

Rüyada marul vermek dünya malı elde edeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada marul ekmek görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada marul tohumu görmek günah işleyeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada marul salatası görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments