Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulmak ve kaybetmek

Rüyada altın bulmak ve kaybetmek

Rüyada altın bulmak ve kaybetmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yeni iş kollarına girileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada altın bulmak ve kaybetmek gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Rüyada altın küpe kaybedip bulmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzük kaybedip bulmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada altın bulmak ve kaybetmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük kaybetmek ve bulmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybedilen altını bulmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada altın kaybedip bulmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada altın kaybetmek ve bulmak zorlukları teker teker aşacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada altın kaybetmek sonra bulmak onun kıymetini her daim bileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments