Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık görmek

Rüyada bıyık görmek

Rüyada bıyık görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada bıyık gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada bıyık temizlemek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulur.

Rüyada bir kadını bıyıklı görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği bıyıklı görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıyık kıllarının almak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, başarı elde edeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada ince bıyık görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendinde bıyık görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada bıyık görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments