Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki kurdu görmek

Rüyada bitki kurdu görmek

Rüyada bitki kurdu görmek mutlu olacağınıza, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada bitki kurdu gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada bitki kurdu görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa bitki ekmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada aloe vera bitkisi görmek herhangi zarara uğramayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada bitki çayı görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işarettir.

Rüyada saksı içinde bitki görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine tabir olunur.

Rüyada bitki çiçek görmek daha sonra işlerin açılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, güzel ve doğru işler yapacağına işarettir.

Rüyada dikenli bitki görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada filizlenmiş bitki görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments