Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki çayı görmek

Rüyada bitki çayı görmek

Rüyada bitki çayı görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada bitki çayı gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Rüyada bitki çayı görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bitki çayı demlemek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bitki çayı yapmak merdiven atlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bitki çayı almak konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet eder.

Rüyada bitki çayı ikram etmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bitki çayı içmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada saksı bitkisi görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı bitki görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, günahların af olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments