Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki dikmek

Rüyada bitki dikmek

Rüyada bitki dikmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitki dikmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada toprağa bitki dikmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıya bitki dikmek kurtuluşa kavuşacağına, hayatının alt üst olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitki dikmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işarettir.

Rüyada topraktan bitki dikmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bitki dikmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, verilen emeklerin heba olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bitkiler görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza alamet eder.

Rüyada bitki çayı görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, dayanışma içinde kalacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine işarettir.

Rüyada konuşan bitki görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, bebek sahibi olunacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments