Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapis cezasına çarptırılmak

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalettir.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak örnek insan olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaya çarptırılmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm cezasına çarptırılmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada hapis cezası almak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, başarının düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin hapis cezası aldığını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada müebbet hapis cezası almak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine inanılır.

Rüyada hapis cezası aldığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapis cezası yemek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments