Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç yılan görmek

Rüyada birkaç yılan görmek

Rüyada birkaç yılan görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada birkaç yılan gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Rüyada birkaç tane yılan görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada birkaç yılan görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birkaç tane at görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birkaç erkek görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada birkaç tane gelinlik görmek sonunda mutlu olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç bebek görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret eder.

Rüyada birkaç kadın görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, sıkıntıların aşılacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments