Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç kadın görmek

Rüyada birkaç kadın görmek

Rüyada birkaç kadın görmek bir araya geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, özgüveninin yerine geleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, maddi imkânlarının azalacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birkaç kadın gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada birkaç kadın görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birkaç kişi görmek onlarla arasının açılacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, ağız tadının da kaçacağına alamet eder.

Rüyada birkaç adam öldürmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına alamet eder.

Rüyada birkaç kişiyi öldürmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada birkaç erkek görmek kötü sözler duyulacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada birkaç kişiyle kavga etmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tane örümcek görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments