Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç kedi görmek

Rüyada birkaç kedi görmek

Rüyada birkaç kedi görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada birkaç kedi gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Rüyada birkaç kedi görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, zafer elde edileceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada birkaç tane kedi görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Rüyada birkaç kişiyle kavga etmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birkaç erkek görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada birkaç yılan görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada birkaç tane köpek görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek işlerinin daha kötüye gideceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tane yüzük görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, tüm beklentilerini yerine getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments