Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sarılıp uyumak

Rüyada sevdiğine sarılıp uyumak

Rüyada sevdiğine sarılıp uyumak parasının ve malının da artacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Rüyada sevdiğinle sarılıp uyumak ondan kazanç elde edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyumak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle sarılarak uyumak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sarılmak uyumak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birbirine sarılarak uyumak parasının ve malının artacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments