Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle nikahlandığını görmek

Rüyada biriyle nikahlandığını görmek

Rüyada biriyle nikahlandığını görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yardımın alınacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle nikahlandığını gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Rüyada nikah masasında olmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah için gün almak birçok iş fırsatı yakalanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada nikah yüzüğünü çıkarmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada annesinin nikahını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, tamamlanmadan kalacağına delalet eder.

Rüyada nikah kıydığını görmek bunalıma gireceğine, kötü gidişe dur denileceğine, hayattan yana keyif bulacağına işaret eder.

Rüyada nikahta olduğunu görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada imam nikahlı olmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, işlerine yeni işler katacağına, alanında marka bir isim olacağına yorulur.

Rüyada nikahın bozulduğunu görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments