Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam nikahlı olmak

Rüyada imam nikahlı olmak

Rüyada imam nikahlı olmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada imam nikahlı olmak gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada imam nikahı kıldırdığını görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada imam nikahıyla evlenmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada başkasının imam nikahı görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada imam nikahlı olmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, işindeki verimin artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada imam nikahlı evlenmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada imam nikahı yapmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada imam nikahı kıyılacağını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada imam nikahı kıydığını görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments