Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin nikahını görmek

Rüyada annesinin nikahını görmek

Rüyada annesinin nikahını görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ruhunu güzelleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine işaret eder.

Rüyada annesinin nikahını gördüyseniz:

  • Bazı konularda size karşıt fikirleri olan veya size direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada annesinin nikahını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işarettir.

Rüyada imam nikahlı evlenmek geçim derdinin biteceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada imam nikahı kıyılmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, insanların afiyet bulacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle nikahlanmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya alamet eder.

Rüyada nikah masasında imza atmak işinde çok ilerleyeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle nikahlanmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Rüyada birinin nikahlandığını görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini nikah masasında görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments