Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt dişlerin kırıldığını görmek

Rüyada alt dişlerin kırıldığını görmek

Rüyada alt dişlerin kırıldığını görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alt dişlerin kırıldığını gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada alt dişlerin kırıldığını görmek kederlerinin son bulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada dişlerini kırıldığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş kırılmış görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalettir.

Rüyada diş kopması düşmesi kırılması görmek köşeye sıkıştıracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış diş görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş kırılmasını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dişlerinin kırıldığını görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, maddi gücünü yitireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments