Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini kırıldığını görmek

Rüyada dişlerini kırıldığını görmek

Rüyada dişlerini kırıldığını görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada dişlerini kırıldığını gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada dişlerinin kırıldığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada azı diş kırılması görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dişlerini kırılmış görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, zor durumların biteceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalettir.

Rüyada birinin dişlerinin kırıldığını görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada alt dişlerin kırıldığını görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kırılan diş görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek küfürlü söze, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments