Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş kopması düşmesi kırılması görmek

Rüyada diş kopması düşmesi kırılması görmek

Rüyada diş kopması düşmesi kırılması görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, işlerin çığırından çıkacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin muradına ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada diş kopması düşmesi kırılması gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada diş kopması düşmesi kırılması görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş kırılması görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada diş kırıldığı görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada takma diş kırılması görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş kırılmış görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş dolgusunun kırıldığını görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalet eder.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış diş görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sorumlu tutacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments