Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle fotoğraf çekmek

Rüyada biriyle fotoğraf çekmek

Rüyada biriyle fotoğraf çekmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Rüyada ölü birinin fotoğrafını çekmek bir hastalıktan kurtulunacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir ortaklık kurulacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada biriyle fotoğraf çekmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini fotoğraf çekmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün fotoğrafını çekmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments