Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle uyuduğunu görmek

Rüyada birisiyle uyuduğunu görmek

Rüyada birisiyle uyuduğunu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada birisiyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada eşiyle uyuduğunu görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yatakta uyuduğunu görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada çatıda uyumak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde uyumak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynı yatakta uyumak bir süre belini doğrultamayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının uyuduğunu görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin omzunda uyumak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli uyuduğunu görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments