Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle uyuduğunu görmek

Rüyada eşiyle uyuduğunu görmek

Rüyada eşiyle uyuduğunu görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kalp kırmaya, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eşiyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Rüyada eşle uyumak hayata karşı cesaretleneceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle uyumak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada eşine sarılıp uyumak mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada eşiyle uyuduğunu görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin uyuduğunu görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada aynı yatakta uyumak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada eski evde uyumak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla uyumak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, sevdiklerini de koruyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments