Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt çenedeki dişlerin döküldüğünü görmek

Rüyada alt çenedeki dişlerin döküldüğünü görmek

Rüyada alt çenedeki dişlerin döküldüğünü görmek gelirinden yana memnun olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kolay yollardan kazanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alt çenedeki dişlerin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada alt çenedeki dişlerin döküldüğünü görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Rüyada çenede beyaz kıl görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Rüyada çeneden kıl almak geçim sıkıntısının biteceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeneden kıl çekmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çenede gamze görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çenede sakal çıktığını görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada çeneden kıl koparmak sıkıntıların son bulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada çenede şişlik görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bazen de rahat geçeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments