Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çenede şişlik görmek

Rüyada çenede şişlik görmek

Rüyada çenede şişlik görmek yarasını saracağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çenede şişlik gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Rüyada çenede şişlik görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çeneden kıl almak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çenede sakal görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada alt çenedeki dişlerin döküldüğünü görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çeneden kıl kopardığını görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada çenede yara görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çenede gamze görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments