Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnını kara görmek

Rüyada alnını kara görmek

Rüyada alnını kara görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnını kara gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Rüyada alnını kara görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada alnında kara leke görmek zor zamanlar yaşayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada gözlük alıp takmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, işiyle nam salacağına tabir olunur.

Rüyada al karısı görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa binip almanyaya gitmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini abdest alırken görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada abdest alıp namaza hazırlanmak yeni malların alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz almaya gitmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments