Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada al karısı görmek

Rüyada al karısı görmek

Rüyada al karısı görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işlerin aksamayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada al karısı gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Rüyada al karısı görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının saçını kesmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet eder.

Rüyada karısıyla evlendiğini görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine inanılır.

Rüyada karısına sarılmak yorgun ve hasta hissedeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine inanılır.

Rüyada müdürün karısını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada karısından ayrılmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karısının terk ettiğini görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada karısının memesinden süt emmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments