Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine yoğurt vermek

Rüyada birisine yoğurt vermek

Rüyada birisine yoğurt vermek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, o işi canlandıracağına delalet eder.

Rüyada birisine yoğurt vermek gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kasede yoğurt görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birine yoğurt vermek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada yoğurdu dökmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rahatlığa ereceğine, borçların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurt istemek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden yoğurt almak hep yerinde sayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada yoğurtla yıkanmak iyi anlaşacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada kova yoğurt görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments