Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasede yoğurt görmek

Rüyada kasede yoğurt görmek

Rüyada kasede yoğurt görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, zenginliğe kavuşacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, dünya malının çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasede yoğurt gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Rüyada kasede yoğurt görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaset dinlemek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kasede bal görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kaset yapmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine rivayet eder.

Rüyada kasede çorba görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada video kaseti görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalettir.

Rüyada kaset görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada müzik kaset görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments