Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurtla yıkanmak

Rüyada yoğurtla yıkanmak

Rüyada yoğurtla yıkanmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurtla yıkanmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konuları, ekonomik durumunuzu, duygusal ilişkilerinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda pek çok seçeneğiniz olabilir.

Rüyada yoğurtlu biber görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kaymaklı yoğurt görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllı yoğurt görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencerede yoğurt görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada ıspanaklı yoğurt görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin hamur yoğurduğunu görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi yoğurt yemek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments