Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt istemek

Rüyada yoğurt istemek

Rüyada yoğurt istemek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yoğurt istemek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada yoğurt istemek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulur.

Rüyada komşudan yoğurt istemek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, insanlara iş öğreteceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada birinden yoğurt istemek istediği makama geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalet eder.

Rüyada ekmekle yoğurt yemek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, evlat sahibi olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt yedirmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yoğurt yemek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine işarettir.

Rüyada birine yoğurt verdiğini görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulur.

Rüyada süt ve yoğurt görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments