Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurdu dökmek

Rüyada yoğurdu dökmek

Rüyada yoğurdu dökmek kısmetinin her zaman açık olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yoğurdu dökmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yoğurdu dökmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin hamur yoğurduğunu görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, borçlarını bitireceğine inanılır.

Rüyada yoğurt suyu görmek donatacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yeşil yoğurt yemek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşıkla yoğurt yemek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli yoğurt görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada kova yoğurt görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada peynir ve yoğurt yemek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments