Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine yiyecek vermek

Rüyada ölen birine yiyecek vermek

Rüyada ölen birine yiyecek vermek çok büyük zorluklar çekeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüye yiyecek vermek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kuru yiyecek görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek ambarı görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, huzurlu, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yiyecek görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret eder.

Rüyada yiyecek deposu görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına işarettir.

Rüyada yiyecek taşımak karlı işlere gireceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada ata yiyecek vermek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments