Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine yazma vermek

Rüyada birisine yazma vermek

Rüyada birisine yazma vermek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kazancının da artacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalettir.

Rüyada birisine yazma vermek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Rüyada pembe yazma almak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yazma oyalamak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine işarettir.

Rüyada birisine yazma vermek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada yazma dağıtmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada pembe yazma görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli yazma görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazma örtmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret eder.

Rüyada yazma işlemek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments