Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma örtmek

Rüyada yazma örtmek

Rüyada yazma örtmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mal kaybına uğrayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Rüyada yazma örtmek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Rüyada oyalı yazma örtmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yazma örtmek arzuların gerçekleşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulur.

Rüyada yazma örtmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına alamet eder.

Rüyada pembe yazma örtmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada mor yazma örtmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, zengin için yoksulluğa, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı yazma örtmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada başına yazma örtmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi yazma takmak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments