Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma oyalamak

Rüyada yazma oyalamak

Rüyada yazma oyalamak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, maddi zarar edeceğine delalettir.

Rüyada yazma oyalamak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada yazma oyalamak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, gelirinin sürekli olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tülbent oyalamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemeni oyalamak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazma satmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işarettir.

Rüyada ölüden yazma almak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil yazma görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı yazma almak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli yazma görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments