Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma işlemek

Rüyada yazma işlemek

Rüyada yazma işlemek hayatının iyileşeceğine, her gün daha fazla dolacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, geri planda kalacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yenisinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada yazma işlemek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Rüyada yazma işlemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet eder.

Rüyada okulda ders işlemek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suç işlemek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalettir.

Rüyada dantel işlemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk işlemek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş işlemek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulur.

Rüyada ekin işlemek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yelek işlemek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments