Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine mesaj atmak

Rüyada birisine mesaj atmak

Rüyada birisine mesaj atmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kötü gününden de geri duracağına, sorunlarını unutacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birisine mesaj atmak gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada telefondan mesaj atmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Rüyada telefonla mesaj atmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine mesaj atmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak isteklerinin gerçekleşeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine mesaj atmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye mesaj atmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mesaj atmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments