Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye mesaj atmak

Rüyada sevgiliye mesaj atmak

Rüyada sevgiliye mesaj atmak hayatının belli bir rutine oturacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye mesaj atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak kişinin şansının artacağına, düşünmeden hareket edeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye mesaj atmak şanssızlık yaşanacağına, belalı insanlara denk geleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine mesaj atmak huzurlu günler geçirileceğine, dayanışma içinde kalacağına, birçok dertle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada birisine mesaj atmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada telefondan mesaj atmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada telefonla mesaj atmak planların tutmayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada birine mesaj atmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments