Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine bilezik takmak

Rüyada birisine bilezik takmak

Rüyada birisine bilezik takmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret eder.

Rüyada birisine bilezik takmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi ihmal etmemeli, riskli yatırımlardan kaçınmalısınız.

Rüyada bilezik takmak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Rüyada kalın altın bilezik takmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, kötü karakterli bir kadına alamet eder.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bileziğini takmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe bilezik takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik bulup takmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada hediye altın bilezik takmak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada başkasına altın bilezik takmak hayattan yana yüzünün güleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments