Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bileziğini takmak

Rüyada başkasının bileziğini takmak

Rüyada başkasının bileziğini takmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, imkân sahibi olacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bileziğini takmak gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada ince bilezik takmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluma bilezik takmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir kıza bilezik takmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik yüzük takmak stres ve sinirden uzak durulacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulur.

Rüyada beyaz bilezik takmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Rüyada sol kola bilezik takmak büyük bir proje ortaya koyacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye bilezik takmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik almak ve takmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments