Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından sevilmek

Rüyada biri tarafından sevilmek

Rüyada biri tarafından sevilmek ailesinin de büyük olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, evlerine dünürcü geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından sevilmek gördüyseniz:

  • Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir.

Rüyada başkası tarafından sevilmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından sevildiğini görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Rüyada kadın tarafından sevilmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir erkek tarafından sevildiğini görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek tarafından sevilmek maddi anlamda zayıflayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada herkes tarafından sevilmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölü tarafından sevilmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments