Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada birisi tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada birisi tarafından ısırıldığını görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada birisi tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Rüyada deve tarafından ısırılmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kaz tarafından ısırılmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek de rahatının yerine geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalet eder.

Rüyada aslan tarafından ısırılmak kazancı arttıracağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada cin tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin rahat nefes alacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işaret eder.

Rüyada inek tarafından ısırılmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments