Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü ısırmak

Rüyada birinin yüzünü ısırmak

Rüyada birinin yüzünü ısırmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü ısırmak gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü ısırmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada yüz ısırmak uzun bir seyahate çıkılacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz köpeğin ısırdığını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kolunu köpek ısırdığını görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudağını ısırmak hileye ve fesada başvurmayacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yılan elini ısırmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments