Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz ısırmak

Rüyada yüz ısırmak

Rüyada yüz ısırmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz ısırmak gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Rüyada birinin yüzünü ısırmak hayırlı kapıların açılacağına, insanlardan takdir toplayacağına, atılım yapacağına inanılır.

Rüyada yüz ısırmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada tırnak ısırmak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan ısırdığını görmek kafasının sakinleşeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına işaret eder.

Rüyada çakalın ısırdığını görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu ısırmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments