Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını gördüyseniz:

  • Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü ısırmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada yüz ısırmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balığının ısırdığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet eder.

Rüyada köpeklerin ısırdığını görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada süs köpeğinin ısırdığını görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada kurt köpeğinin ısırdığını görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin kendini ısırdığını görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments