Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzük aldığını görmek

Rüyada birinin yüzük aldığını görmek

Rüyada birinin yüzük aldığını görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, kazancının daha da artacağına, nimetin çoğalacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada birinin sana yüzük aldığını görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, maddi kriz yaşanacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş yüzük aldığını görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzük aldığını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek onlara sanat öğreteceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden yüzük aldığını görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, korkularını yeneceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada yüzük aldığını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments