Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek

Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek

Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada gümüş yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Rüyada gümüş küpe aldığını görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük hediye almak insanlara her türlü yardımı yapacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada birine gümüş yüzük vermek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada erkek gümüş yüzük görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin elinde gümüş yüzük görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iyi zamanlar geçireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments