Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük aldığını görmek

Rüyada yüzük aldığını görmek

Rüyada yüzük aldığını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Rüyada birinin sana yüzük aldığını görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük aldığını görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük aldığını görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, dünya malının çoğalacağına, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Rüyada birinden yüzük aldığını görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzük aldığını görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments